Dezvăluiri zguduitoare despre Pro TV: "E absolut fabulos ce se întâmplă"

Fostul producător de știri al PRO TV, Septimiu Sărățeanu, a făcut câteva dezvăluiri zguduitoare despre ce se întâmplă la această televiziune.

El spune că emisiunea "Vorbeșe lumea" a avut o viață atât de lungă încât "de luni nu se mai regăsește în grilă". În plus, a făcut referire și la faptul că PRO TV ar fi pregătit un show gen "Suprize-Surprize" la care s-a început producția de aproximativ două luni. Nu în ultimul rând, Septimiu Sărățeanu a dezvăluit și în ce condiții inumane lucrează mai mulți angajați ai postului de televiziune.

"Trei exclusivitati astazi:

1. " Vorbeste lumea" marele succes al verii de la PRO TV a avut viata lunga. De luni nu se mai regaseste in grila . E absolut fabulos ce se intampla acolo. (...) Au fabricat continutul exact dupa "calitativele" , " cantitativele" si " demograficele " de la cercetare si s-au potrivit ca nuca in perete. Adica s-au potrivit cat sa aduca PRO TV pe locul sase in slotul orar, poate cea mai mare rusine din istoria acestui post de televiziune.

Iesirea din grila a acestui program "Premium" coincide cu plecarea in concediu a "marelui strateg" in programe Stela Litou. Nu a vrut sa aiba transpiratii reci sub soarele Greciei, date tocmai de performantele "uluitoare" ale programului "garantat" de ea. Ar trebui sa ia cu ea si un frigider, dar a renuntat ca nu are cine sa il umple de carne .

2. Una din marile lovituri ale sezonului de toamna urma sa fie un show gen " Surprize- Surprize" la care a inceput productia de aproximativ doua luni. Programul nu se mai lanseaza in toamna, ci undeva in primavara, daca se va mai lansa cumva. Nu are nici o importanta ca s-au angajat costuri uriase, ca s-au comandat decoruri. Ar putea fi bune pina la urma pentru vreun recycle bin. La cate rateuri au fost ce mai conteaza inca unul ?

3. Au inceput filmarile la Vocea Romaniei in studiourile Kentauros de la Stefanesti intr-o atmosfera de maxima teroare pentru oamenii din echipele de productie. Se munceste cate 14-15 ore pe zi , in conditiile in care oamenii au contracte de munca pentru 8 ore , pe niste salarii de mizerie. Fiecare angajat are si o fisa pe care trebuie sa culeaga semnaturi de la producatori sau sefi directi care atesta numarul orelor prestate. Niciodata pe aceste fise nu au fost trecute extra-timingurile care ar trebui in mod normal platite. ( ALO ITM, Inspectia Muncii se aude la dvs ? ) Domneste acolo in studiourile Kentauros, inchiriate de PRO TV , o stare de tensiune pentru ca oamenii vad cum "clientela" venita pe " filiera greco-germana-lituaniana" este platita regeste , iar ei sunt amenintati cu concedierea daca nu muncesc inuman de mult si pe niste salarii mizere", a scris Septmiu Sărățeanu pe contul său de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel