Despărțirea de „Zână” nu a reușit. Ce i-ar frânge inima lui Ștefan Bănică

Ștefan Bănică
Ștefan Bănică

Ștefan Bănică jr. nu trece prin cea mai bună perioadă a vieții sale, după ce a divorțat recent de soția sa, Andreea Marin. Cu toate astea, cântărețul pare să fi depășit cu bine momentele dificile din ultimul timp și a dezvăluit care este singurul lucru care i-ar „frânge inima”.

„Eu trăiesc în prezent, îmi văd de drumul meu. Eu am spus ce am avut de spus, Andreea a spus. Eu vreau să închid acest subiect. Vreau să vorbesc de viaţa mea profesională pentru că e mai interesantă decât cea particulară”, a fost mesajul transmis de către Ştefan Bănică jr., conform libertatea.ro.

Artistul a mărturisit că un singur lucru ar putea să-i frângă inima.

„Singurul lucru care mi-ar frânge inima ar fi să nu mai pot profesa. Să nu mai pot face acel lucru care îmi place. Muzica şi actoria sunt viaţa mea. Totuşi, pe primul loc în viaţa mea sunt mama şi cei mici. Ambii mei copii sunt foarte sănătoşi, sunt mândru de ei, important e să aibă drumul lor şi să crească sănătoşi”, a mai spus artistul.

Andreea Marin (38 ani) şi Ştefan Bănică jr. (45 ani) au anunţat la începutul anului că se despart, după 7 ani de căsnicie. Cei doi s-au căsătorit în ianuarie 2006 şi au împreună o fetiţă, Ana Violeta, născută în decembrie 2007. Ștefan Bănică mai are un fiu, Radu Ștefan, în vârstă de 10 ani, rezultat în urma relației cu Camelia Constantinescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel