Desemnare premier. Ciolacu, propunere pentru Iohannis: Urmează să am o discuţie

Marcel Ciolacu, preşedintele interimar al PSD, a declarat că va exista o discuţie în interiorul partidului pentru a stabili mandatul cu care social-democraţii vor merge la Palatul Cotroceni.

"Urmează să am o discuţie în interiorul partidului sau cu eventuali alţi parteneri politici reprezentaţi în Parlamentul României. Vom decide în interiorul partidului. Ultima oară când am fost la Palatul Cotroceni cu propunere de premier nu era problema coronavirusului, bănuiam că se va întâmpla acest lucru. În acest moment este alt context politic", a spus Ciolacu, la Palatul Parlamentului, întrebat dacă PSD va merge la consultările cu preşedintele Klaus Iohannis cu o propunere de premier şi dacă va vota un nou Guvern condus de Ludovic Orban, scrie Agerpres.

"Nu am vrut niciodată guvernarea"

Ciolacu a mai afirmat că se bucură că "s-a renunţat la acest joc politic, pentru că nu anticipatele erau prioritatea României".

Întrebat dacă PSD vrea să intre la guvernare, Ciolacu a menţionat: "Nu am vrut niciodată guvernarea după pierderea alegerilor prezidenţiale". Preşedintele interimar al PSD a mai spus că îşi menţine propunerea de a fi alcătuit un guvern de uniune naţională.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel