EXCLUSIV  Depune PSD o NOUĂ moţiune de cenzură? Bulai, despre mișcarea care urmează

Sociologul Alfred Bulai a vorbit despre posibilitatea depunerii unei noi moţiuni la adresa Guvernului Orban.

Alfred Bulai a declarat, pentru DC News, că o altă moţiune de cenzură nu va mai fi depusă de către PSD în perioada următoare, în contextul în care urmează alegerile locale şi, la puţin timp după, cele parlamentare.

"Alegerile locale nu sunt foarte bine conectate la situaţia politică, nu rezonează neapărat cu mişcările care se produc la Bucureşti, în centrele de putere. Acolo vorbim de primari, preşedinţii de consilii judeţene, de lideri locali, iar votul are o cu totul altă dinamică faţă de alegerile parlamentare. Iar altă moţiune de cenzură nu va mai fi, dintr-un motiv simplu: până pe 27 septembrie parlamentarii vor fi angrenaţi în teritoriu, în campania electorală, unii dintre ei fiind chiar candidaţi pentru consiliile locale sau judeţene.

Deci dacă nu s-a putut acum, cu atât mai puţin se va mai putea face în septembrie. Iar după alegerile locale, până se validează mandatele aleşilor şi aşa mai departe se face deja octombrie, iar parlamentarele bat la uşă. Nu mai are rost, pentru că deja intri în precampania pentru alegerile parlamentare", a afirmat sociologul Alfred Bulai.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel