EXCLUSIV  Denise Rifai, uimită de gestul făcut de Laura Chiriac în culisele Realitatea TV

Disputa televizată dintre Denise Rifai și Laura Chiriac nu a avut urmăriri tocmai plăcute pentru fostele colege de televiziune. Prezentă în emisiunea de la DC News, Denise Rifai a povestit ce a pățit în culisele Realitatea TV.

“Emisiunea cu Laura Chiriac a fost o emisiune în care eu nu mi-am dorit nimic altceva decât să aflăm cum și-a gândit ea programul pentru Sectorul 1, mai ales că o vedeam pe Facebook foarte implicată, erau în permanență fotografii care o prezentau vorbind cu oamenii, cu cetățenii Sectorului 1 și eram ferm convinsă că avea să fie o emisiune foarte bună și că Laura Chiriac își cunoștea foarte bine programul. În timpul emisiunii, m-am trezit că nu își cunoștea programul, nici legea administrației publice locale.

Ne-am întâlnit o singură dată după emisiune, la noi la Realitatea, că vineri este invitata colegului meu, Rareș Bogdan la emisiunile pe care el le realizează și nu m-a salutat. Eram în cabina de machiaj, eu ieșisem din emisiunea mea. Ea, la mine acasă, nu m-a salutat. Nu am salutat-o nici eu, dar nu înțeleg de ce s-a supărat, în contextul în care întrebările mele au fost aceleași tehnici concrete, importante. Nu era o emisiune în care să fiu blândă sau rea.", a povestit Denise Rifai în emisiunea transmisă în format live video pe site-ul dcnews.ro

Răspunsul integral poate fi urmărit începând cu minutul 23:00. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel