EXCLUSIV  Denise Rifai, ofertată de Antena 3. Răspunsul dat la DC News

Denise Rifai, vedeta de la Realitatea TV, a povestit la interviul DC News Live că, de-a lungul carierei sale în presă, a fost ofertată de toate televiziunile, inclusiv de Antena 3. Ziarista mărtirisește însă că are motive puternice pentru care nu-și dorește să facă jurnalism în afara Realității TV. 

Întrebată dacă, în cazul în care ar primi o ofertă de la Antena 3, ar accepta, Denise Rifai a replicat: "Niciodată. Pentru mine, Realitatea TV este casa mea. Am primit o ofertă de la Antena 3 mai demult, eram reporter pe economic, m-au sunat să mă duc la ei. M-au ofertat și m-au curtat toate televiziunile.

Este plăcerea mea să rămân la Realitatea. Eu nu știu dacă aș putea face presă în afara Realității TV. Este locul unde m-am format, este redacția pe care o iubesc foarte mult, sunt niște oameni extraordinari la noi, la Realitatea, și atât. Viața mea de presă, azi când vorbim, este la Realitatea și eu nu o văd în afara Realității. Dar da, am primit oferte din partea tuturor televiziunilor, inclusiv Antena 3", a declarat Denise Rifai.

[citeste si]

Jurnalista a explicat și care sunt motivele pentru care se simte atât de legată de actualul loc de muncă. 

"La Realitatea am fost mereu liberă să fiu eu, să-mi fac știrile așa cum am considerat eu, să-mi fac emisiunile așa cum consider eu. Nu s-a mai întâmplat și nu am văzut în presa românească o libertate de exprimare mai mare decât o au jurnaliștii de la Realitatea. Nu există, eu nu am văzut. Am făcut teren foarte mulți ani, știu ce tip de întrebări aveau voie sau nu să pună colegii mei de la celelalte televiziuni. Libertatea ca la noi, la Realitatea, nu cred că există în presa românească, în altă televiziune. Câtă vreme mi se va asigura posibilitatea, locul, spațiul să fiu așa cum sunt eu, voi fi la Realitatea", a subliniat Denise Rifai, la interviul DC News Live.

Declarația integrală de la minutul 33:37

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel