Denis Hanganu din Sacrificiul, bucurie imensă pentru micuța Simona

Denis
Denis

Campania începutã de Antena 1 şi Fundaţia Mereu Aproape şi continuatã de cãtre telespectatori continuã zi de zi, atât la televizor, cât şi pe platforma www.ajuteu.ro, unde sute de generoşi - aşa cum sunt numiţi toţi oamenii care sar în ajutor, îşi exprimã dorinţa de a contibui la împlinirea uneia sau mai multor dorinţe.

Luni seară, Denis Hanganu, protagonistul serialului Sacrificiul de la Antena 1 a spus "Ajut eu!" şi i-a fãcut o bucurie micuţei Simona, o fetiţã greu încercatã de viaţã.


La doar 12 ani, Simona se considerã un copil cãruia Dumnezeu i-a dat tot ce a avut nevoie, deşi nu le-a fost bine niciodatã, dar fetiţa nu vorbeşte niciodatã despre asta. A luptat împrotriva unui diagnostic greşit, de tubercoluzã osoasã, care a ţinut-o vreme de 1 an şi jumãtate în spital. Abia acum 2 luni a aflat cã are, de fapt, sinostozã, o deformaţie a piciorului şi cu ajutorul Fundaţiei Mereu Aproape a fost operatã în Bucureşti. Simona nu a vãzut niciodatã muntele şi îşi doreşte mult un telefon, însã grija cea mai mare a pãrinţilor este cã nu vor avea lemne pentru iarnã. Familia Ghiocel locuieşte în douã camere mici, într-un fost CAP, iar casa e doar un vis şi un proiect oprit brusc atunci când s-a îmbolnãvit Simona.

Momente emoționante

Cea mai mare dorinţã a ei e sã devinã actriţã şi sã joace doar în comedii, iar ce a trãit pânã acum sã rãmânã doar un film trist, în care ea a jucat magistral rolul vieţii sale. Pe platforma www.ajuteu.ro Simona a mãrturisit cã şi-ar dori mult sã îl cunoascã pe Denis Hanganu, protagonistul serialului Sacrificiul, de la Antena 1. "În preajma Crãciunului am venit cu nişte daruri pentru tine. Sã îţi urmezi visul. A fi actriţã e un lucru mare şi un lucru absolut minunat. Tu poţi sã faci asta, dacã o sã îţi urmezi visul!", i-a spus el asearã Simonei, în direct la Antena 1. Tot asearã, Denis i-a adus micuţei şi primele daruri, un telefon şi un laptop. Generoşii care vor sã o ajute pe Simona în continuare o pot face oricând pe site-ul campaniei.


Campania Ajut eu! continuă, iar telespectatorii Antenei își pot pune o dorință sau pot împlini chiar ei o dorință pe ajuteu.ro. De asemenea, timp de 26 de zile, aceștia vor putea urmãri cum zi de zi alte şi alte dorinţe vor prinde viaţã. În fiecare zi, de la ora 18:50, înainte de Observatorul orei 19, Sandra Stoicescu le va prezenta telespectatorilor unele dintre cele mai emoţionante dorinţe înscrise pe site-ul campaniei www.ajuteu.ro, pe care oameni generoşi le vor împlini.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel