Demitere Ionuţ Mişa. Tudose şi Dragnea dau cărţile pe faţă

Mihai Tudose a spus, miercuri, la Carei, că deficitul bugetar pe anul acesta este de sub 3%, şi nu peste 4% cum a anunţat europarlamentarul PNL Daniel Buda. De asemenea, a vorbit şi despre ministrul Ionuţ Mişa.

"Deficitul pe anul acesta este sub 3, şi la anul tot sub 3. Îmi permiteţi să comentez ce ştiu eu, nu ce ştiţi dumneavoastră. Este sub 3 - 2,97 pe 2017, şi tot aşa pe 2018 este bugetul prognozat", a spus Tudose.

Întrebat dacă este nemulţumit de ministrul Finanţelor, Ionuţ Mişa, premierul a negat respectiva informaţie. "Nu, nu este adevărat, ci dimpotrivă. Nu intenţionăm (să îl schimbe din funcţie - n.r.). Guvernamental nu, politic nu", a spus Mihai Tudose.

De asemenea, preşedintele Camerei Deputaţilor şi liderul PSD, Liviu Dragnea, a spus că Ionuţ Mişa este un ministru bun, care va avea rezultate bune. "Am înţeles că am avut o întâlnire de taină luni seara. Am avut o zi întreagă, vreo 18 ore de discuţii pe buget şi împreună cu domnul Mişa. N-a fost niciun conflict între noi, sau între premier şi dl. Mişa. E un ministru bun care munceşte şi va avea rezultate bune", a spus Liviu Dragnea, potrivit Agerpres.

[citeste si]

Premierul Mihai Tudose şi liderul PSD, Liviu Dragnea, au participat, miercuri, la manifestările organizate la Ansamblul Monumental 'Glorie Ostaşului Român' din Carei, judeţul Satu Mare, cu prilejul Zilei Armatei României.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel