EXCLUSIV  DEMISIILE miniștrilor USR-PLUS! Vâlcu: Aşa se face în momentul în care chiar vrei schimbarea premierului!

Jurnalistul Val Vâlcu a comentat asupra reacţiei pe care au avut-o cei de la USR PLUS după ce premierul Florin Cîţu l-a revocat pe Vlad Voiculescu de la Ministerul Sănătăţii. 

"Dacă cei de la USR PLUS nu mai suportă, nu mai vor să guverneze conduşi de Florin Cîţu la Palatul Victoria, să demisioneze cu toţii, în bloc. Or ei, iată, nu vor să plece de la 'butoane'. Dacă nu mai avem încredere în premier, cum stăm în acel Guvern, că premierul dacă e să plece, pleacă cu tot guvernul. 

Asta e întrebarea. Hai să vedem dacă tot acest război al declaraţiilor este pe bune sau nu e decât un politicianism ieftin. Dă-ţi cu adevărat demisia, nu rămâi la butoane după ce faci un pic de 'balet' - vorba lui Barna, că am vrut, dar nu s-a putut...

Nu te-ai dus astăzi la şedinţa de Guvern, atunci du-te mâine şi depune-ţi demisia, tu USR PLUS, dacă nu mai vrei să lucrezi cu Florin Cîţu. Cum lucrezi sub autoritatea lui Cîţu? Dă-ţi demisia, că poate nici premierul nu mai vrea să lucreze cu aceiaşi miniştri, poate se fac alte negocieri, se vine cu alte persoane", întreabă Val Vâlcu.

Episodul 1999

Val Vâlcu face o paralelă cu episodul 1999, atunci când miniştrii CDR au demisionat în bloc, mişcare care a dus, ulterior, la retragerea de către PNŢCD a sprijinului politic pentru Radu Vasile. Ulterior, Emil Constantinescu l-a revocat din funcţie, numindu-l interimar pe ministrul Muncii şi Protecţiei Sociale, Alexandru Atanasiu.

"Aşa se face în momentul în care chiar vrei schimbarea premierului, dacă vrei să tranşezi rapid situaţia. Dar dacă e doar o ciorovăială din asta, un poker politic, spunem că nu-l mai susţinem, dar rămânem la butoane, mai vedem, mai negociem. Suntem revoltaţi pe Cîţu sau nu mai suntem?", a subliniat Val Vâlcu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel