Demisii la Libertatea. Șefii editoriali părăsesc tabloidul

Libertatea-log
Libertatea-log

Șefii editoriali ai tabloidului Libertatea, Ana Niță și  Irinel Antoniu, și-au anunțat, miercuri, demisiile din cadrul trustului Ringier.

Tabloidul Libertatea a rămas fără șefii editoriali, după demisiile redactorului-șef, Ana Niță, și a redactorului-șef adjunct, Irinel Antoniu, demisii anunțate în cursul zilei de miercuri, potrivit paginademedia.ro.

Poziția de redactor șef interimar a fost preluată de Daniel Gorgonaru, șeful secției politic.

Ana Niță a condus redacția Libertatea din 2006, după ce aproximativ jumătate din echipa ziarului, inclusiv redactorul șef de atunci, Adrian Halpert au plecat la Adevărul Holding pentru a lansa viitorul Click.

Demisiile celor doi șefi ai tabloidului pot avea la bază restructurările  din ultimul an, în urma cărora grupul Ringier a încercat reducerea pierderilor prin concedieri colective și tăieri de salarii.

Potrivit BRAT, pe primul trimestru, Libertatea nu a mai reușit să treacă de o sută de mii de copii vândute pe zi, iar raportul pentru trimestrul al doilea încă nu a fost publicat. Totuși, cunoscând situația presei scrise, care nu reușește să se redreseze, nu este exclus ca patronii de la Ringier să fie nemulțumiți de scăderea tirajului și să le fi impus celor doi șefi o plecare pe cale amiabilă.

   

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel