Delia, dezvăluiri sincere despre carieră. Cât câștigă și prin ce momente grele a trecut artista

Delia este fără doar şi poate una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din ţară. Cântăreaţa a muncit din greu pentru a ajunge unde este astăzi, iar drumul pe care l-a avut de parcurs nu a fost deloc uşor, după cum a declarat chiar ea în repetate rânduri.

Atunci când a venit vorba despre cariera sa, blondina a vorbit întotdeauna deschis. Recent, în cadrul unui interviu a făcut câteva dezvăluiri mai puţin ştiute despre dorinţele sale, conform Spynews.

Delia are 39 de ani, însă de mic copil a început să muncească pentru viitorul său. Astfel, în prezent este considerată una dintre cele mai de succes artiste de la noi din ţară.

Recent, blondina a fost invitată în cadrul podcastului „La Mijloc”, realizat de Codin Maticiuc, acolo unde a recunoscut că îşi doreşte să ia o pauză şi să se bucure mai mult de ceea ce îi oferă viaţa.

„Eu sunt în momentul în care aș face cât mai puține, mi-aș lua timp pentru mine cât mai mult și l-aș păstra cu ceva ce aș vrea să-mi bucur inimioara. Vreau să-mi trăiesc viața frumoasă, am muncit extrem de mult de copil, muncesc în continuare, dar cu «ajutorul» acestei pandemii mi-am dat seama cum este să fii om normal, și e plăcut să fii om normal.

E plăcut să stai acasă și să ai o rutină, e plăcut să stai acasă, e plăcut să dormi acasă în patul tău, e plăcut să mănânci mâncare caldă, și nu din benzinării. E plăcut să ai o rutină mare și sănătoasă. N-ai cum să fii ok la infinit, n-ai cum. Omul nu este construit să stea în mașină. Este o industrie mică din care nu ai de unde să tai, mai ales dacă vrei să-ți ajuți echipa. Nu este vorba doar de tine, este vorba de o echipă pe care o ții în spate”, a declarat Delia în cadrul podcastului lui Codin Maticiuc.

Cât câștigă Delia

Potrivit declarației de avere pe 2020, Delia a obținut, prin intermediul firmei sale, venituri totale de aproape 9 milioane de lei, iar profitul s-a ridicat la peste 4 milioane de lei. Mai mult decât atât, potrivit informațiilor făcute publice de cântăreață, ea mai are de recuperat de la partenerii de afaceri suma de 1.97 de milioane de lei.

La aceste sume se adaugă şi ”salariul” ei de 100.000 de euro, de la emisiunea „X Factor” și să nu uităm  că a fost jurată și la iUmor. De asemenea, lunar îi mai intră niște bani în buzunar din concerte și albume scoase. Unde mai pui faptul că și soțul ei aduce cam aceeași sumă în casă. Răzvan Munteanu este un prosper om de afaceri, care deține șase localuri în Centru Vechi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel