Decizie radicală după semnalul dat de Oana Stănciulescu

Oana Stănciulescu
Oana Stănciulescu

Decizie radicală după semnalul de alarmă tras de Oana Stănciulescu!

Jurnalista a anunțat că a vorbit cu Octav Bjoza, președintele AFDPR, care i-a spus că Manualul de Istorie Recentă a României va fi retras de la Fortul 13 Jilava și va rămâne al ministerului Educație Naționale, urmând să fie folosit în alte locuri, dar nu la Fortul 13. Decizia a fost luată după o discuție cu fostul președinte Emil Constantinescu. 

"Problema este, așa cum am spus încă de vineri, că manualul care urma să fie predat elevilor nu conține decât două pagini despre rezistența anticomunistă, din cele 214 pagini. Sistemului penitenciar românesc îi este rezervat un sfert de pagină. Fără exemple, fără numele martirilor. Sec și scurt. Am atras atenția asupra acestui fapt mai întâi doamnei Lucia Hossu Longin, apoi domnului Octav Bjoza, care a avut ulterior o întâlnire pe această temă cu fostul președinte Emil Constantinescu.

Potrivit domnului Bjoza, fostul președinte nu a știut că manualul de istorie va fi realizat în această manieră. De asemenea, deținuții politici nu au fost consultați de autorii manualului", a scris Oana Stănciulescu pe blogul său. Mai multe detalii citiți AICI.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel