Decizie uluitoare. Soţii, la plajă împreună. Iubiţii NU. Se anunţă sancţiuni

Decizia autorităţilor cu privire la distanţarea fizică de pe plajă naşte controverse uriaşe. 

Conform acestei decizii anunţate de CNSU, doar persoanele din aceeaşi familie au voie să nu păstreze distanţa fizică de minim 2 metri pe plajă. Ce fac însă cei care nu sunt căsătoriţi, dar sunt într-o relaţie, ori sunt căsătoriţi dar nu au acelaşi nume de familie? Prefectul de Constanţa nu a reuşit să clarifice aceste chestiuni. 

"Operatorul de plajă, din punctul meu de vedere, dimineaţa trebuie să distanţeze toate şezlongurile la 2 metri. Dacă eu merg cu soţia la plajă, conform articolului 4 din Hotărâre, pot să mut patul mai aproape. Dacă nu, nu pot muta patul. Dacă totuşi paturile vor fi la distanţă mai mică de doi metri, cine poate verifica? Cine legitimează? Un operator de plajă sau un echipaj de poliţie? E clar că vor fi făcute verificări de către reprezentanţi ai MAI. Dacă şezlongurile nu sunt distanţate, vor fi verificate persoanele în cauză.

Dacă nu sunt membri ai aceiaşi familii, vor fi sancţionaţi. Când merg la alimentară şi fac cumpărături, e nevoie să îmi spună un jandarm că e nevoie să păstrez distanţa de doi metri faţă de cineva din faţa mea? Nu, iau singur măsuri, pentru că sunt o persoană responsabilă. Să fim serioşi, câte persoane căsătorite cu nume diferit există? E nevoie de dezbatere pe această temă?", a declarat George Niculescu, prefectul Judeţului Constanţa la Antena 3. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel