Decizie de ultimă oră în cazul violului din Vaslui. Ce a decis un magistrat

Unul dintre magistraţii care urmau să judece apelul în dosarul celor şapte tineri din Văleni condamnaţi de Judecătoria Vaslui pentru viol s-a abţinut, cererea sa fiind admisă de Curtea de Apel Iaşi, astfel că el va fi înlocuit cu un alt judecător până la primul termen, stabilit pentru 6 octombrie.

Cererea de abţinere formulată de unul dintre judecătorii cărora le-a fost repartizat pentru soluţionare apelul în cazul celor şapte tineri din judeţul Vaslui condamnaţi pentru violarea unei fete de 18 ani a fost cercetată în camera de consiliu a Curţii de Apel Iaşi, fiind admisă.

În aceste condiţii, judecătorul va fi înlocuit cu un alt magistrat în dosarul al cărui prim termen a fost stabilit pentru 6 octombrie, scrie Mediafax.

De altfel, şi judecătorul din Vaslui care a dat hotărârea de condamnare a celor şapte tineri din Văleni formulase o cerere de abţinere, însă Judecătoria Vaslui i-a respins-o.

Cei şapte tineri acuzaţi că au violat o fată de 18 ani au fost condamnaţi, în 17 august, de Judecătoria Vaslui, la pedepse cuprinse între cinci ani şi opt luni şi opt ani şi patru luni de închisoare, precum şi la plata unor daune morale de 50.000 de lei către tânără, decizia instanţei nefiind definitivă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel