Decizia radicală luată de PRO TV din cauza crizei

Pro TV a luat o decizie radicală din cauza crizei cu privire la un post din trust. Va limita producția de formate de ficțiuni românești, pe care le transmitea, în majoritate pe postul de televiziune Acasă TV. 

Acasă TV va cumpăra producţii din Bulgaria, Cehia, Slovacia şi Croația. Grupul CME, care deţine Pro TV, are active şi în aceste ţări europene, iar televiziunile lor de aici sunt "surori" cu staţia din Pache Protopopescu, Bucureşti. Achiziţiile ar fi la un preţ mai scăzut.

"Cunoașteți, sperăm noi, canalul. În grilă nu veți mai regăsi atât de multă inițiativă, îndrăzneală, curaj în promovarea unor titluri noi, de ficțiune, așa cum au stat lucrurile la noi până în 2010. Cam atunci ne-am oprit din producerea formatelor românești, din cauza crizei. Avem însă intenția revenirii cu ele, cu producții sută la sută românești, de ficțiune, de succes pe măsură ce piața își va reveni. Vom veni cu producție europeană", a dat asigurări Costi Mocanu, director of Diversification and Business Strategy Pro TV, conform paginademedia.ro.

CNA a decis prelungirea cu încă nouă ani a licenței prin satelit a postului dedicat femeilor Acasă TV, lansat în 1997.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel