De ziua lui, Şerban Ionescu se gândeşte doar la moarte

Şerban Ionescu împlineşte astăzi 62 de ani, însă actorul se află într-un moment dificil, de aproape un an fiind ţintuit la pat de o boală cumplită. Acesta suferă de scleroză amiotrofică, o maladie cumplită şi fără leac care îi dă incapabilitatea de a se mişca.

"Sunt într-o permanență competiție cu boala asta. E un musafir neplăcut, am luat-o ca pe o doamnă care s-a îndrăgostit", a mărturist actorul .În urmă cu exact un an, pe 23 septembrie 2011, Şerban Ionescu îşi petrecea ziua de naştere fericit, în compania prietenilor. Azi, insă, se află pe patul de spital. Actorul are momente când se pierde şi nu mai recunoaşte persoanele din jur. Iar când este lucid, acesta se gândeşte doar că mai are puţin de trăit şi că ar vrea să se sfârşească cât mai repede coşmarul pe care il trăieşte. Potrivit Libertatea.ro, unul din apropiaţi declară că “boala l-a distrus… L-a transformat într-o legumă. Spune mereu că nu mai rezistă... Nu se mai gândeşte decât la moarte şi zice că nu mai are nici un rost să trăiască. Atunci când îl vizitez, e mereu cu ochii în lacrimi”.

Momentan, actorul se află internat la spitalul Elias din Capitală, iar după cum afirmă cei apropiați, acesta se află într-o stare foarte gravă, nemaiputând să înghită, fiind hrănit doar cu perfuzii.

Acesta se află în continuare în proces de divorț cu Magda Catone, următorul termen fiind pe 19 octombrie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel