De ce s-a despărțit Andreea Marin de medicul turc

În numai trei zile, cel mai mediatizat cuplu,  Andreea Marin și  Tuncay Ozturk, a dat naștere la o serie de discuții în rândul publicului. După ce luni, la Happy Hour, Andreea Marin recunoștea relația cu medicul fizioterapeut, a venit ziua de miercuri, unde turcul  a postat mesajul de despărțire de vedeta din România. În acest caz ar fi două scenarii care ar fi determiat despărțirea.

[caption id="attachment_325392" align="alignnone" width="640"] Foto: libertatea.ro[/caption]

Veste șoc pentru fanii Andreei Marin. După o relație mediatizată și recunoscută public, luni,  de vedetă cu un medic turc, acesta a postat, miercuri, pe Facebook,  anuntul că  relatia lor era internaţională şi merita să fie cunoscută de toată lumea.

 La câteve zeci de minute a venit şi explicatia Andreei Marin. Aceasta acuză  presiunea media din cauza căreia a decis să se despartă de medicul turc, dar vor rămâne prieteni.

 Potrivit libertatea.ro, motivul despărțirii ar fi aderarea lui Tuncay Ozturk la o organizație islamică moderată, intitulată "Fethullah Gulen", care este și una dintre sponsorii spitalului unde lucrează turcul. Organizația nu ar accepta anumite comportamente sociale care încalcă principii morale

Libertatea a publicat luni un articol în care prezenta situaţia destul de critică în care se afla iubitul Andreei. El este membru al unei organizaţii islamice moderate "Fethullah Gulen", unul din sponsorii spitalului unde lucrează Tuncay Ozturk, care nu acceptă comportamente sociale care ar încălca anumite principii morale. Majoritatea angajatilor acestei instituţii sunt membri ai mişcării, fiind obligaţi să aibă o conduită socială ireproşabilă, iar afișarea lui Tuncay Ozturk la brațul Andreei Marin, care nu era soția sa,  ar fi produs frământări în cadrul organizației.

În aceste condiții, din câte se pare, șefii spitalului i-ar fi cerut lui Tuncay să renunţe la această legătură.

Al doilea motiv al despărțirii Andreei Marin de fizioterapeutul turc ar fi chiar Ștefan Bănică jr, care i-ar fi intezis vedetei să părăsească țara împreună cu fiica lor, Violeta. Fosta prezentatoare TV a dezvăluit acest lucru la Happy Hour, chiar luni.

 "Vrem să mergem în Turcia. Am nevoie de un timp, doar noi două, dar încă aştept acordul lui Ştefan. Ştie că vrea să mergem, dar deocamdată nu primesc acordul, deşi i-am spus în repetate rânduri", a declarat aceasta.

La doar două zile după ce a mărturisit că fostul soţ nu îi dă acordul pentru a-şi duce fetiţa în Turcia, Andreea Marin a anunţat că relaţia ei cu Tuncay Ozturk a ajuns la final.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel