De ce nu se poate întoarce Udrea în țară. Veronel Rădulescu: Ar fi riscant

Într-o intervenție la postul de televiziune România TV, avocatul Elenei Udrea, Veronel Rădulescu, a vorbit despre motivele pentru care aceasta nu revine în țară. 

”Nu este vorba de o decizie permanentă. Nu poate să se întoarcă în momentul acesta pentru că fetița este obișnuită cu o anumită climă și să o aduci dintr-o zonă foarte caldă, într-o zonă foarte rece, ar fi poate un pic riscant. (...) Poate să fie și săptămâna viitoare în țară...”, a declarat avocatul Elenei Udrea, Veronel Rădulescu, în direct la România TV.

În cadrul intervenției televizate, avocatul Elenei Udrea a vorbit și despre procesele în care aceasta este implicată. 

”Sunt trei procese, unul despre care nu știu mai nimic, pentru că nu sunt avocat în cauza respectivă, la Curtea de Apel și două unde este reprezentată de mine. Respectiv cel de la Înalta Curte, la complet de cinci judecători unde urmează, după opinia mea, să fie admisă contestația în anulare. Să se desființeze decizia de condamnare și să se treacă la rejudecarea Apelului. Administrându-se poate și probele pe care le-am solicitat noi. Și mai este dosarul care a fost destituit de către DNA, unde probabil că procurorii vor reanaliza documentele de la dosar și urmează să își spună punctul de vedere să vedem dacă mai întocmesc un alt rechizitoriu sau nu”, a mai spus Rădulescu. 

Vezi și: 

Casa Regală. Ultimele detalii. Ceremonia funerară a Regelui Carol al II-lea

Incendiu de proporții. Mii de pui, arși într-o fermă din Vâlcea

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel