De ce crede Elena Udrea că Antonescu a început să nu mai conteze

Deputatul PDL, Elena Udrea, a declarat, duminică seara, la România TV,   că, prin comparaţie cu Crin Antonescu, prestaţia de om politic a lui Călin Popescu Tăriceanu este mai bună.De asemenea, Udrea a mai spus că Antonescu "începe să nu mai conteze" şi că nu va candida la alegerile prezidenţiale din 2014, întrucât PSD nu îl va mai susţine.

"L-am reevaluat pe domnul Tăriceanu. Prin comparaţie cu ceea ce face domnul Antonescu, prestaţia de om politic, de prim ministru, de lider PNL a domnului Tăriceanu este mai bună. Pe de altă parte, nu cred că este treaba mea să văd cum se rupe PNL", a comentat Elena Udrea situaţia din PNL, partid în care, la finalul lunii, vor avea loc alegeri interne.

 "Domnul Antonescu începe să nu mai conteze. Nu va candida în 2014, PSD nu va susţine un candidat PNL, nu va candida din partea USL, iar dacă PNL nu va mai fi la guvernare, domnul Antonescu nu va mai avea aceleaşi pârghii de a controla PNL-ul ca până acum şi probabil că însuşi partidul îi va retrage candidatura la prezidenţiale", a mai spus Udrea la România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel