De ce crede Ciutacu că Ponta trebuie să demisioneze

Jurnalistul Victor Ciutacu, ironic în cea mai recentă postare pe pagina sa de socializare, susține că premierul Victor Ponta ar trebui să-și dea demisia în urma scrutinului abia încheiat pentru PE.  

"Udrea a castigat alegerile, Crin a iesit intarit, Blaga e-n grafic. Cred ca Ponta trebuie sa demisioneze. Numai el a pierdut", a scris Victor Ciutacu pe Facebook, după primele declarații oferite de liderii celor mai importante partide din România.

Citește și Crin Antonescu: PNL a fost ținta atacurilor și diversiunilor

„Putea fi un procent mai bun, dar în condițiile date este un procent acceptabil. Aveam speranță într-o participare mai mare la vot, în special în zonele în care tradițional PDL stă mult mai bine. Dar respectăm decizia electoratului și vom ști exact cum stăm în jur de ora 2-3 în noaptea asta”, a declarat președintele PDL, Vasile Blaga, după anunțarea exit-poll-urilor.

"A fost o campanie care a întărit partidul. A fost o campanie dusă în cele mai grele condiții. Nu insist acum asupra lor, ele se cunosc. PNL a fost ca niciodată parcă în cursul aceste campanii ținta tuturor atacurilor și diversiunilor. În ciuda aceste campanii, PNL a dus o campanie serioasă, mai mobilizată și mai motivată ca oricând", a spus și liderul PNL, Crin Antonescu, după ce votul s-a încheiat.

"Este o victorie. Ne-am atins primul obiectiv, de a trimite reprezentanți în PE", a declarat și Elena Udrea de la PMP, deși președintele partidului este Eugen Tomac.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel