Crin Antonescu: PNL a fost ținta atacurilor și diversiunilor

Crin Antonescu a făcut primele declarații după anunțarea sondajelor de la ieșirea de la urne. În opinia acestuia, campania pentru alegerile europarlamentare a întărit PNL. 

Președintele PNL, Crin Antonescu a dorit să transmită două mesaje. "În primul rând, acela de a mulțumi tuturor cetățenilor români care astăzi și-a exprimat opțiunea la alegerile europarlamentare.  Indiferent care a fost votul lor le mulțumesc pentru faptul că și-au folosit acest drept fundamental, acest drept care stă la baza democrației și că și-au manifestat opțiunea, indifierent care a   fost ea într-o chestiune de interes major pentru țară, și anume politicile europene.

Citește și: Alegeri europarlamentare 2014 - Exit-poll-uri la închiderea urnelor: PSD trece de 40%

Prezența nu a fost una masivă, din păcate media de prezență românească este sub media europeană. 

În al doilea rând aș vrea să le mulțumesc colegilor liberali, de la șeful campaniei, Marian Petrache, până la toți colegii, la miile de liberali care au fost implicați în această campanie. 

A fost o campanie care a întărit partidul. A fost o campanie dusă în  cele mai grele condiții. Nu insist acum asupra lor, ele se cunosc. PNL a fost ca niciodată parcă în cursul aceste campanii ținta tuturor atacurilor și diversiunilor. În ciuda aceste campanii, PNL a dus o campanie serioasă, mai mobilizată și mai motivată ca oricând", a mai declarat liderul PNL după anunțarea exit-poll-urilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel