De ce a ales Striblea să vorbească despre Zăvoranu la B1 TV

Cătălin Striblea a explicat de ce a ales să vorbească în emisiunea sa despre Oana Zăvoranu și, mai precis, despre înmormântarea Marioarei Zăvoranu.

"Nu știu de ce suntem atât de des certați fix pe chestiunea asta, că oamenii încearcă să trăiască din piață, să facă audiență. Asta cere piața. O vrea pe Oana Zăvoranu, a primit Oana Zăvoranu pe toate canalele", a spus Cătălin Striblea.

"Multe televiziuni sunt finanțate neclar, este o problemă uriașă în această țară. Dați-mi voie ca măcar o dată să-mi apăr afacerea. Lucrez și pentru dumneavoastră, dar lucrez și pentru acest post de televiziune pentru zecile dintre colegii mei și am voie în această seară să vorbesc în numele lor. Ne trageți mult la răspundere, dar în același timp mulți dintre dumneavoastră se uită. Care e calea dreaptă pe care trebuie să o urmez eu în această chestiune? Am sau nu am voie să vorbesc despre Oana Zăvoranu și toate tarele și cumva acest caz scoate la iveală atât de multe slăbiciuni în societatea noastră", a mai spus jurnalistul, scrie Pagina de Media.

Cum se apără B1 TV în cazul Zăvoranu

După monologul de început al lui Cătălin Striblea, au urmat și imagini cu ce s-a întâmplat pe TV în ultimele zile, iar o voce din off încerca să explice cum a devenit Oana Zăvoranu "fenomen social". 

"Audiențele aprițiilor Oanei Zăvoranu au confirmat alegerea televiziunilor. Pentru prima dată în existența ei, televiziunea care a avut exclusivitatea imaginilor a ajuns pe locul al patrulea în topul audiențelor naționale", a mai spus aceeași voce când pe ecran rulau imagini cu Oana Zăvoranu și mulțimea din fața cimitirului Eternitatea. Nu a menționat și numele postului: Antena Stars.

"Televiziunile sunt obligate să trăiască într-o piață prăbușită, iar cei mai mulți lideri de opinie le acuză că sunt finanțate neclar și netransparent, iar în momentul în care un membru CNA propune ca o cotă de 5% din încasările cabliștilor să fie date televiziunilor pentru supraviețuire, propunerea este criticată invocându-se regulile pieței, iar piața a vorbit: în aceste zile o vrea pe Oana Zăvoranu", se mai apără reprezentanții postului, scrie sursa citată.

VEZI ȘI: Cristian Diaconescu a plecat în direct din studio-ul B1 Tv - VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel