Cristian Diaconescu a plecat în direct din studio-ul B1 Tv - VIDEO

Foto: B1 Tv
Foto: B1 Tv

Fostul ministru de Externe Cristian Diaconescu a părăsit emisiunea lui Cătălin Striblea, "Ultimul cuvânt", în timpul unei dezbateri despre politicieni și "telejustiție", afișând iritare față de abordarea moderatorului și cea a unui invitat din platou.

Moderatorul emisiunii l-a întrebat pe Cristian Diaconescu dacă i se pare mult perioada de 6 luni cât a petrecut Alina Bica în închisoare.

„Nu vreau să vă deranjez pe dvs., pentru că le știți oricum mai bine decât mine. Nu știu, mult, puțin, instanța decide lucrurile astea. Hotărâți dvs la televizor care e limita. Nu sunt supărat, e punctul meu de vedere. Oricum la televizor se hotărăște dacă sunt cu cătușe, fără cătușe (..) Am înțeles și ideea că din tot acest melanj care nu e oportun pentru o societate rezultă politicienii nenorociți”, a declarat Cristian Diaconescu.

Băsescu: Pentru mine e un șoc că trei oameni din echipa au fost arestați de alți trei oameni din echipa mea

Mai departe, jurnalistul Radu Buzăianu l-a întrebat pe Diaconescu "care este motivul pentru care un om cu o ținută, fără glume, fără miștouri, vine și are procentul pe care îl aveați dvs? Eu cred că unul dintre motive este că publicul este antrenat să vadă la televizor tipul ăsta de personaje".

"Aș avea o respectuoasă rugăminte. Dacă vreți să discutați despre profilul meu sau opțiunile mele politice, o facem separat, dar în genul acesta de context nu mă simt confortabil (...) Concentrați-vă pe această temă și, cu tot respectul, te rog să nu mi-o iei în nume de rău, dă-i voie să mă retrag", a afirmat Diaconescu înainte să se ridice și să plece din studio.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel