DC NEWS, nominalizat la cea mai importantă gală a societății civile

CIADO domină spațiul cultural al sfârșitului de an, iar ziarul online DC News este nominalizat la cea mai importantă gală a societății civile.

Strauss Festival Orchestra Vienna, la Gala premiilor "Artă Contra Drog 2016", ediția a IX-a, în data de 15 decembrie, ora 20.00, la Sala Palatului

Spectacolul Vienna Classic Christmas, susținut de Strauss Festival Orchestra Vienna sub bagheta maestrului Willy Büchler, cu participarea corpului de balet Pegani și a soliștilor Leontina Văduva și Robert Nagy, vor închide anul cultural național Artă Contra Drog 2016, desfășurat de CIADO România și Asociația Culturală Dracula.

În deschiderea concertului din 15 decembrie, de la Sala Palatului, va avea loc tradiționala Gală a Premiilor "Arta contra Drog 2016", prezidată de academicianul Constantin Balaceanu-Stolnici și reprezentantul CIADO la Comisia Europeană, Gigel Lazăr.

În cadrul Galei vor fi premiate personalitățile academice, culturale și publice, dar și mass-media care au sprijinit Proiectul "Artă contra Drog 2016". Orchestra a pregătit un program complet nou, axat pe muzica familiei Strauss, similar Concertului de Anul Nou pe care Strauss Festival Orchestra Vienna îl susține în Wiener Konzerthaus din anul 2000. Vienez autentic, maestrul Willy Büchler este personajul cheie al spectacolului, stăpânind nu doar scena, ci și publicul, pe care îl invită să participe cu totul la spectacol.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel