EXCLUSIV  Daniela Simulescu: Vine extraordinar de bine pe harta României domnul Ciucă

Președintele Klaus Iohannis l-a desemnat pe Nicolae Ciucă pentru a forma un nou Guvern. În decembrie 2020, Daniela Simulescu, astrolog DCNews, vorbise despre astrograma lui Nicolae Ciucă.

„Domnul Ciucă este Vărsător. Vreți să vă spun ceva?! De domnul Ciucă vom mai auzi la anul (n.r. declarația a fost făcută în decembrie 2020). Vom mai auzi de el! Domnul Ciucă este un Vărsător, are Lună în Capricorn, iar pentru el urmează o perioadă de recunoaștere. De recunoaștere a meritelor, de mai multă seriozitate, de mai multă responsabilitate. Vărsătorii vor fi foarte importanți în anii următori, deci rămâne de văzut ce va face domnul Ciucă”, spunea, în decembrie 2020, Daniela Simulescu.

„Nicolae Ciucă pică foarte bine pe harta României, pentru că el are Nodul Sud în Scorpion, iar România are sufletul în Scorpion în mentalul colectiv, deci vine extraordinar de bine pe harta României domnul Ciucă", mai spunea Daniela Simulescu.

Apelul premierului desemnat, Nicolae Ciucă, pentru Guvern: Chem toți actorii politici responsabili

Premierul desemnat, Nicolae Ciucă, a lansat un apel către toți parlamentarii pentru a susține formarea guvernului, deoarece România trece „printr-una din cele mai dificile perioade din istoria sa recentă”.

Nicolae Ciucă a scris pe Facebook, joi, că România are nevoie de un guvern cu puteri depline urgent.

„Țara noastră trece printr-una din cele mai dificile perioade din istoria sa recentă. De aceea, chem toți actorii politici responsabili să susțină formarea guvernului și să ne sprijine pentru a depăși cât mai curând criza medicală și pe cea economică. România are nevoie de un guvern cu puteri depline pentru a trece cât mai bine și mai repede dincolo de acest val al pandemiei și de iarna care urmează”, a spus premierul desemnat.

Președintele României, Klaus Iohannis, a anunțat că a decis să-l desemneze pe Nicolae Ciucă pentru a forma un nou Guvern. Anunțul a fost făcut după consultările de joi de la Cotroceni la care au participat toate partidele parlamentare.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că social-democrații cred că soluția pentru realizarea stabilității politice este un guvern cu largă majoritate parlamentară. Putem vorbi despre formarea unei majorități doar cu premierul desemnat, a precizat Ciolacu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel