Daniel Bodnar continuă lupta pentru apărarea codrilor: Vom arăta hoțiile de acolo

Daniel Bodnar continuă lupta pentru apărarea codrilor: Vom arăta hoțiile de acolo  /  Sursă foto: Facebook Daniel Bodnar
Daniel Bodnar continuă lupta pentru apărarea codrilor: Vom arăta hoțiile de acolo / Sursă foto: Facebook Daniel Bodnar

Daniel Bodnar, activistul civic accidentat în urmă cu două luni, a anunțat că lupta pentru protejarea codrilor va continua.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, activistul civic Daniel Bodnar a vorbit despre apărarea codrilor din Bucovina. Acesta a postat o fotografie, alături de alți prieteni, realizată în urmă cu două luni în comuna Izvoarele Sucevei:

„În data de 17 Ianuarie am avut o acțiune în cătunul Cununa,comuna Izvoarele Sucevei. Un loc liniștit unde Mafia Lemnului își vede nestingherită de treabă cu complicitatea pădurarilor din zonă.

După această acțiune, în care am încercat să pătrundem în această zonă frumoasă, am avut o surpriză...Vasi, Nicu și Gheorghiță Buceac s-au trezit cu plângere la parchet din partea pădurarului Boiciuc Mihai, probabil iritat de faptul că ne-au adus în zonă.

Este josnic acest mod de a intimida și îi transmitem doar atât: odată cu schimbarea vremii și când terenul va fi practicabil vom putea arăta hoțiile din cantonul acestui pădurar.

Faptul că te-ai gândit să îi chemi în instanță pe acești tineri care vor să oprească hoțiile din acea zonă, îți arată caracterul și frica pe care o ai ca să nu iasă adevarul la suprafață.

Suntem alături de localnicii care ne scriu despre aceste jafuri și încercăm să fim alături de ei.

Voi reveni în curând alături de Străjerii Pădurilor!

Lupta continuă“, a scris Bodnar pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel