Dani Oțil și Ramona Olaru, dialog savuros: Arătam ca dracii ăia mari / Unde te-ai pierdut pe drum?

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Ramona Olaru și Dani Oțil au avut un dialog savuros, în direct. 

Raluca Pascu, devastată după divorțul de Pepe. A ajuns de nerecunoscut: Ca o umbră, căzută psihic și fizic

Cei doi colegi de la Neatza cu Răzvan și Dani au făcut deliciul publicului. Mai exact, Ramona Olaru i-a povestit lui Dani Oțil faptul că își aduce aminte cu drag de anii de școală, mărturisindu-le moderatorilor că a fost foarte bună la învățătură.

Asistenta TV a susținut că a luat premiul I din clasele primare până la terminarea liceului, iar prezentatorul nu s-a putut abține și a făcut o glumă, aducând aminte telespectatorilor de preconcepția care arată că cei care sunt atrași de învățătură nu sunt preocupați și de aspectul lor fizic. Prezentatorul a subliniat că nu este vorba despre o regulă, ci doar a devenit o credință generală.

"Ramona a fost șefa clasei…e greu de crezut. Unde te-ai pierdut pe drum? Nu mă înțelegeți greșit, e o preconcepție americană care arată că fetele care sunt bune la învățătură nu sunt tocmai…Mi-ar fi plăcut să țin eu fondul clasei. Ăsta e visul meu când voi fi părinte: să țin fonduri pe toate grupurile", a spus Dani Oțil.

"Aveam și note mari. Am luat premiul I din clasa a I-a până în clasa a XII-a. Nu m-ai văzut în școală, arătam ca dracii ăia mari", i-a completat Ramona, după ce a izbucnit în râs.

Mircea Badea a luat-o la mișto pe Loredana Groza. Ce mesaj ”indecent” i-a scris: E o dezvăluire ce vă spun

Ramona Olaru, copilărie grea

"Aveam 12 ani și sora mea era la liceu. Cred că era în clasa a IX-a sau a X-a. Ai mei nu aveau bani suficienți cât să o trimită la școală în fiecare săptămână. A fost un moment în care nu au avut deloc. Cred că am mers vreo două sau trei zile la muncă, la cules de porumb. Totul ca să aibă bani să meargă încă o săptămână la școală.

Cel mai valoros lucru este de fapt cel de care îmi doream să scap.

Sunt mult prea bună cu anumite persoane. Bunătatea este cel mai prețios lucru. Nu multe persoane sunt atât de bune ca mine și ar acorda atât de multe șanse, indiferent de statutul pe care îl au ceilalți oameni în viața mea", a declarat Ramona Olaru, într-un interviu.

Andra și Cătălin Măruță, probleme în relație. Tatăl artistei s-a opus la început: Am zis GATA. N-a fost ușor

Care e meseria de bază a Ramonei. Nu are nicio treabă cu televiziunea

În cazul în care ar fi nevoită să plece din echipa Antena 1, Ramona a declarat că s-ar întoarce la ceea ce a învățat în facultate.

Ramona Olaru este de profesie inginer agronom și a practicat și modelling.

După ce a absolvit cursurile Facultății de Agronomie, Ramona a urmat și Facultatea de Management. Cu toate acestea, asistenta TV nu se simtă atrasă de aceste domenii. S-ar întoarce însă oricând cu drag în lumea prezentărilor de modă, industrie care a atras-o încă de la vârsta de 15 ani, potrivit catine.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel