Dani Oțil, replica neașteptată despre cuplul Vlad Gherman și Oana Moșneagu: "Eu nu aș accepta!"

Dani Oțil
Dani Oțil

Vlad Gherman și Oana Moșneagu formează unul dintre cele mai proaspete cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmări, iar în aceste momente trăiesc o poveste frumoasă de dragoste. Aceștia au fost supuși să facă testul relației și au mărturisit detalii neștiute despre ei.

Vlad Moșneagu și Vlad Gherman au fost invitați în platoul de la Neatza cu Răzvan și Dani și au fost supuși să facă testul relației. Cei doi au fost destul de sinceri și au mărturisit detalii despre relația lor, informează Spynews.

Oana Moșneagu și Vlad Gherman, testul relației

Vlad Gherman și Oana Moșneagu sunt împreună de mai multe luni, însă au ținut totul ascuns până acum. Actorii din Adela au mărturisit detalii de pe platourile de filmări, dar și cât de geloși sunt atunci când au secvențe amoroase de interpretat. Oana Moșneagu a mărturisit la Neatza cu Răzvan și Dani că nu este geloasă dacă iubitul ei s-ar săruta cu o actriță, deoarece asta este meseria lui.

"Dacă ești cu un actor e mai simplu, pentru că este și meseria lui"

Dacă ești cu un actor e mai simplu, pentru că este și meseria lui. Dacă ești cu un civil trebuie să-l faci să înțeleagă și să-și dea seama că asta e meseria ta. Dacă Vlad ar fi la Hollywood și ar juca cu o mare actriță ar putea fi oricine, nu m-ar deranja. Nu cred că ar fi o actriță cu care să mă deranjeze, că asta este meseria noastră. Bucuria ar fi atât de mare pentru el că e o relație de proiect încât aș fi în primele rânduri, a declarat Oana Moșneagu la Neatza cu Răzvan și Dani.

Dani Oțil: Eu nu aș accepta!

Dani Oțil face o serie de dezvăluiri în emisiunea pe care o prezintă, iar acesta a mărturisit că el nu ar accepta să-și vadă soția sărutându-se într-un serial cu altcineva.

Eu nu aș accepta!, a mărturisit Dani Oțil la Neatza cu Răzvan și Dani.

Vlad Gherman și Oana Moșneagu au vorbit despre relația lor

Vlad Gherman și Oana Moșneagu s-au cunoscut la filmări, iar ulterior au devenit buni prieteni. După mai multe vacanțe împreună și ieșiri, cei doi s-au apropiat mai mult, iar în aceste momente formează unul dintre cele mai îndrăgite și apreciate cupluri.

S-au mutat Vlad Gherman și Oana Moșneagu împreuna?

Cei doi au mărturisit la Neatza cu Răzvan și Dani că petrec destul de mult timp împreună, însă momentan nu s-au mutat amândoi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel