Dăncilă, declaraţie despre cei care vorbesc limbi străine. Radu Herjeu: Mostră de manipulare grosolană. Nu pot să tac

Mihai Ciobanu / 01 noi 2019 / 16:57 Salveaza PDF Comentarii
Radu Herjeu
Radu Herjeu

Radu Herjeu comentează asupra modului în care o declaraţie a Vioricăi Dăncilă a fost distorsionată în mediul online dar şi de către unele televiziuni. 

"Nu pot, sincer, nu pot să tac, mai ales c-am scris un tratat despre manipulare. Chiar cu riscul de a fi catalogat iar ca sluga ciumei roșii (pentru că proștii oricum nu pricep altceva). Mai rar așa mostră de manipulare grosolană și mizeră ca falsificarea, pur și simplu, a afirmației premierului despre românii care cunosc și limbi străine.

Iată ce a spus ea 'Să știți că, poate, unii vorbesc foarte bine limba engleză (...), dar țin mai puțin la această țară' și iată cam ce titrează (diferite variante, dar cu același mesaj) aproape toate site-urile quality și unele televiziuni 'Dăncilă spune că toți cei care vorbesc o limbă străină nu-și iubesc țara!' Și, în buna tradiție a facebookului, toți distribuie articolele, fără să le fi deschis, pentru că nimeni nu citește altceva decât titlul. Și isteria-i gata!", scrie Radu Herjeu pe pagina sa de Facebook.

Acest articol reprezintă o opinie.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25