Urmărește emisiunea live


Dana Grecu, mărturisiri emoționante: Strigam fără cuvinte că vreau să trăiesc

Pe Dana Grecu o vedem aproape zilnic la televizor, în emisiunea "La Ordinea Zilei" și descoperim o jurnalistă puternică în fața căreia mulți tremură. Puțini știu însă că realizatoarea TV este o femeie care vibrează de emoție, având povești de viață extraordinare.

Într-un interviu acordat recent, Dana Grecu a vorbit despre curaj, emoție, iubire, dar și despre cel mai dificil moment din viața sa.

"Am supraviețuit câteva zeci de minute, singură, într-o mașină răsturnată, în zăpadă, de Crăciun. Aveam câteva luni. Șoferul murise. Soția sa era șocată. Mama leșinase. Tata avea răni la cap. Toți fuseseră duși la spital de săteni. Pe mine m-au uitat în mașină. Bunicii mei, căci în satul lor se întâmplase nenorocirea, primiseră acasă o plapumă de copil plină de sânge. Semn că am murit și eu. Era sângele de la tata. Dumnezeu a făcut că un domn a trecut pe lânga mașina răsturnată aproape de râu și a auzit plânset de copil. Eram eu! Strigam fără cuvinte că vreau să traiesc. Acolo e o cruce acum", a povestit Dana Grecu.

Cât despre momentul care îi va rămâne veșnic întipărit în minte, jurnalista a zis: "Am descoperit la o filmare că tânărul care fusese găsit mort într-un apartament din Câmpulung era, de fapt, Sorin, băiatul cu care îmi petreceam vacanțele la bunici, care îmi punea muzică și care mă învăța să dansez. Un băiat superb. Cu niste ochi mari, verzi. N-am știut despre cine era vorba decât mergând să luăm un cadru neutru din morga spitalului. Acolo... Aflasem de moartea lui înainte mamei sale. O moarte din dragoste, îl părăsise iubita. A băut până a murit. Cumplit".

Foarte puțini știu că Dana Grecu face naveta București-Pitești pentru a fi aproape de familia ei. "Nu mă plâng, să știi. Pentru că nu vreau să mă dau victimă. Fac asta pentru că vreau și pentru că ai mei de acasă înțeleg rostul. Dacă mâine mi-ar spune cineva stop, m-aș opri. Știi de ce? Pentru că atâta îmi trebuie: un semn! Dorul de copii mă omoară", a spus Dana Grecu, scrie FifiȘtie.

Întrebată dacă se gândește la moarte, realizatoarea TV a zis: "Da. Dar, de-o vreme, fără frică. Ne-am împrietenit. Ea știe când să vină și eu știu ce am de făcut până vine ea. Îl rog pe Dumnezeu să o învețe să vina elegant. Dacă se poate să nu intre ca o bezmetică așa cum rup eu ușa de la machiaj de le stă fetelor inima în gât din cauza mea. Să bată la ușă. Dacă e prea complicat, asta e! Măcar să nu-i sperie pe ai mei! Atât. Și pe mine să nu mă tachineze".

În interviul acordat pentru sursa citată, jurnalista Antena 3 a mai vorbit și despre frică, fericire, regrete și alte lucruri de suflet.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel