Dana Grecu, fotografie de la nuntă. "M-a întrebat cineva cum eram noi"

Dana Grecu le-a făcut o surpriză foate plăcută prietenilor săi de pe Facebook. Realizatoarea emisiunii "La ordinea zilei", de la Antena 3, a făcut publică o fotografie de colecție de la nunta ei.

(w670)

"M-a întrebat cineva cum eram noi. Noi eram așa. Lăutarul era cel mai simpatic, credeți-mă! Între noi fie vorba, ador lăutarii și mă bucur ori de câte ori îi aud cântând!", a scris Dana Grecu în dreptul imaginii de suflet. Oamenii care o îndrăgesc i-au lăsat zeci de comentarii, dovadă că s-au bucurat că jurnalista a împărtășit cu ei un moment atât de drag.

Dana Grecu, despre soțul ei

Recent, Dana Grecu a acordat un interviu în care a vorbit despre lucrurile care o fac fericită și despre omul care îi umple viața de bucurie - soțul ei.

(w670)

"Bogdan e un tip norocos. Ne vedem destul de rar ca să avem timp să ne certăm. Daaaaaar ne certăm și noi ca tot omul. Întotdeauna când nu-mi explică și când nu înțeleg. Adică el mizează că-s pe fază și crede că lucrurile se subînțeleg. NU. Nu se subînțeleg deloc. Bine, poți să deduci, dar chiar nu vreau. Că uite așa te trezești că te-ai înstrăinat unul de altul și nu știi de ce. Oamenii trebuie să-și vorbească. Prost, bine, strigăt, calm, dar să-și vorbească. Știi, un tip l-a întrebat pe Bogdan odată: domne, tu ești soțul doamnei? Domne, am vrut să văd și eu cine o stăpânește pe femeia asta! Și Bogdan a răspuns cu gură până la urechi: de mine ascultă! Când ne certăm, rar, zic eu, nu pot respira până nu ne împăcăm. Efectiv nu pot respira. Eu fac pasul spre pace", spunea jurnalista, conform Fifiștie.

VEZI ȘI: EXCLUSIV. Ce nu s-a văzut la televizor de la plimbarea Antena 3. Prezență neașteptată la eveniment-FOTO 

Dana Grecu și soțul ei, Bogdan, trăiesc o poveste de iubire de mai 20 de ani și au doi copii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel