Dana Grecu- Codrin Ștefănescu, provocare pentru Victor Ponta. Confruntare Antena 3, MOMENT ZERO

Realizatoarea ”În Gura Presei”, Dana Grecu, și secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, i-au adresat o invitație, în direct, fostului premier Victor Ponta. 

Întrebat de Dana Grecu dacă vrea să participe la o emisiune cu Victor Ponta, Codrin Ștefănescu a răspuns, luni seară, la Antena 3: ”Oricând”. Secretarul general adjunct al PSD a adăugat: ”El nu are curaj să vină cu mine în emisiune”. 

[citeste si]

Codrin Ștefănescu l-a invitat, în direct, de la TV, pe Victor Ponta să vină într-o emisiune alături de el: ”Dragă Victor Ponta, la partid să ne explici nu ai venit, public să răspunzi la acuzațiile aduse de prietenii tăi foști nu răspunzi, poate-mi răspunzi mie, în direct, la o emisiune cu Dana Grecu. Dana Grecu ne invită”.  

Dana Grecu a continuat: ”Domnule prim-ministru, dacă vreți să participați la o emisiune cu Codrin Ștefănescu, e un moment important, cred că ar fi un moment zero pentru credibilitatea dvs. în relație cu social-democrații care au crezut în dvs.”

Codrin Ștefănescu a făcut o observație: ”Nu cu social-democrații, ci în relația cu 5,5 milioane de români care au crezut tot ce le-am spus, au crezut că noi credem în omul ăsta și au dat votul, ca să audă toți apoi ce se întâmpla de fapt.”.

”Am simțit că mi se taie pământul de sub picioare”

”Când a făcut afirmația Sebastian Ghiță de vie eram la colegul dvs Răzvan Dumitrescu în emisiune. Mi s-a făcut rău. Dacă nu era pauza publicitară... Mie niciodată nu mi s-a făcut rău, am nervii de oțel, dar când am auzit declarația făcută de Sebastian Ghiță, legată de vizitele lui secrete cu Ponta în vie, în casele conspirative ale SRI, ce vorbeam, am simțit că mi se taie pământul de sub picioare. Punct!” a mai mărturisit Codrin Ștefănescu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel