Dana Chera: Să iasă și să spună: PLEC! Mi-au dat motive de rușine și neîncredere

Rodica Mitu / 20 noi 2019 / 15:46 Salveaza PDF Comentarii
Dana Chera
Dana Chera

Dana Chera a urmărit dezbaterile organizate marți de Viorica Dăncilă și Klaus Iohannis.

„Întotdeauna am căutat oamenii din oamenii de stat. Și, ca ziarist, am pus întrebările ghidată de lumina asta. Pentru că nimic nu-i mai de preț decât să fii om. Să ai reacții de om. Să nu-ți camuflezi emoția dacă ea există în tine. Să vibrezi odată cu cei care se uită la tine cu speranță și să înțelegi suspiciunea celor care nu și-ar pune viața în mâinile tale”, și-a început astfel Dana Chera mesajul publicat pe 20 noiembrie pe blogul danachera.ro.

„Vreau un președinte care-mi spune adevărul”

 

„Am zis mereu că România are nevoie de un președinte care s-o iubească mai mult decât se iubește pe sine. Adică anii de-i stă la Cotroceni să ponteze pentru țară. Nu pentru el și vanitățile lui. Nu pentru partidul care l-a pus pe steag. Nu pentru bogații care vor să fie și mai bogați și care își desconsideră angajații. (...) Și, dacă simte că nu poate așa, să iasă și să spună: nu pot să-mi respect principiile, plec! Vreau un președinte care-mi spune adevărul la microfonul Cotrocenilor, nu în memoriile sale bestseller. Și cum în câteva zile merg să votez, acesta e crezul cu care ștampilez prezidențiabilul”, a precizat Dana Chera.

„Cât despre dezbaterile celor doi candidați. Le-am urmărit ca mai toată lumea. Mi-au dat motive de bucurie și speranță, dar și de rușine și de neîncredere. Nu m-au întors din opțiunea mea! Au cimentat-o!”, a scris jurnalista pe danachera.ro.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26