Dana Chera, GRAVIDĂ. Vedeta Antenei 3, totul despre SARCINĂ

Dana Grecu
Dana Grecu

Dana Chera este însărcinată. 

Prezentatoarea de la Antena 3 trăieşte una dintre cele mai frumoase perioade ale vieţii, informează Spynews. Ajunsă la vârsta de 40 de ani, trecută recent printr-un divorţ, jurnalista ne dă acum o veste la care nu ne-am fi aşteptat: este însărcinată. Dana Grecu, devenită recent Chera, va fi mamă pentru a treia oară.

Dana Chera este însărcinată şi se pregăteşte pentru venirea pe lume a celui de-al treilea copil al său. Vedeta mai are o fată şi un băiat, de 14 respectiv 11 ani, din mariajul anterior. Dana Chera, pe numele ei de acum, este fericită că în curând un bebeluş va apărea în viaţa ei şi a noului ei partener de viaţă.

"Să ştii că îmi este foarte greu să vorbesc despre asta, nu pentru că nu ar fi adevărat ce spui tu şi ce vezi tu, ci pentru că am aşa o strângere de inimă că este o vârstă şi mă rog la Dumnezeu să pot să duc sarcina la capăt. Să dea Dumnezeu să fie bine tuturor oamenilor care au aşteptări in sensul ăsta", a spus Dana Chera, la Antena Stars.

[citeste si]

"Este foarte... ar fi o mare greşeală din partea mea să spun că viaţa nu a fost bună cu mine. Mi-am dorit copii, am avut copii, mi-am dorit o familie, am avut o familie frumoasă mulţi ani. În clipa în care ne-am golit fiecare sufletul de celălalt ne-am despărţit. Decizia a fost a mea", a mai spus Dana Chera, potrivit sursei citate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel