Dana Chera, despre ”președintele meu”: Nimeni n-o să mă calce în picioare!

Rodica Mitu / 03 noi 2019 / 16:23 Salveaza PDF Comentarii
Dana Chera
Dana Chera

Dana Chera a revenit, după cum a promis în urmă cu puțin timp.  

Jurnalista și-a făcut blog. „Către final de lună, voi face un blog - DanaChera.ro", declarase, în octombrie, Dana Chera la Antena 3, ceea ce și s-a întâmplat.

„Prețuiesc viața! Cu toate ale ei! Nu obosesc să țin ochii larg deschiși pentru că lumea asta ne merită înfometați de lumină. Poate reușim împreună să ținem zilele ce vin cât mai departe de întuneric. Dacă începem cu ce simțim, poate reușim și cu ce spunem și ce facem! Ochii mari, deci! Pornim!”, a scris Dana Chera pe blogul ei la secțiunea „Despre mine”.

Pe blog se regăsește și un text intitulat „Președintele meu”. Printre altele, Dana Chera a scris: „Președintele meu nu fură și nu minte. Și are grijă ca nimeni de jur împrejurul lui să nu facă asta. Președintele meu are 7 ani de acasă și educație. Și n-are somn. Pentru că visele despre cum ar putea să ne fie mai bine nu-i dau pace. Și nu are simpatii ca să nu piardă dreptatea. Și râde cu grijă să nu zgârie tristețea vreunui seamăn de al său. Președintele meu este Constituția mea. Si vreau să mă uit la el cum mă uit la cartea de căpătâi a țării mele. Cu respect, încredere și certitudinea că nimeni n-o să mă calce în picioare. Nu cât președintele meu este președinte”.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26