Dan Panaitescu, unul dintre organizatorii Festivalului Sziget, a murit

Dan Panaitescu, unul dintre organizatorii cunoscutului Festival Sziget, a decedat în urma unui accident rutier.

Anunţul a fost făcut pe pagina oficiala de Facebook a Festivalului Sziget, organizat de Dan Panaitescu, unul dintre cei mai importanţi impresari muzicali din Ungaria, împreună cu Peter Muller Sziami şi Karoly Gerendai.

"Adio, Dan! Am primit vestea tragică a morţii colegului şi prietenului nostru Dan Panaitescu, care a lucrat la organizarea festivalului Sziget şi a celorlalte evenimente ale noastre de la bun început şi care este unul dintre cei mai cunoscuţi promoteri. Dan era cel care semna contractele cu toţi artişti mari care veneau la festivalurile noastre. Suntem muţi. L-am invidiat mereu că nu îmbătrânea niciodată, dar nu ne-am fi gândit că nu va apuca să o facă. Ne va fi dor de tine, Dan", se arată în comunicatul organizatorilor Festivalului Sziget.

Anul acesta, Festivalul Sziget va avea loc in perioada 10-17 august si ii are pe afis pe Muse, Sum 41, Bring Me The Horizon, Skunk Anansie si multi altii. În semn de omagiu din partea foştilor colaboratori, scena principală a evenimentului ia primit numele "Dan Panaitescu".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel