Dan Diaconescu: Prima emisie OTV, dintr-o garsonieră de la Vatican

La șase luni de la pierderea licenței OTV, Dan Diaconescu a făcut un anunț bombă: OTV va relua transmisia  din toamnă, dar nu de pe teritoriul României, ci de pe teritoriul unui alt stat al Uniunii Europene.  Miercuri seara, Diaconescu a venit cu amănunte despre reluarea emisiunilor OTV. Potrivit Narcisei Iorga, membră a CNA, procedura de achiziţionare a unei  licenţe într-o ţară de pe teritoriul UE pentru a transmite pe teritoriul României este legală.

Dan Diaconescu a anunţat, miercuri seara, la B1 TV,  că va relua emisia televiziunii poporului, prin satelit, pe baza unei licenţe luate în Italia. Prima emisie va fi de pe teritoriul Vaticanului. Avem acolo o garsonieră cum aveam în Piața Romană, a mai spus Dan Diaconescu în intervenția de la B1 TV.

”De astăzi începând, nimeni nu ne mai poate sta în cale în sensul că orice ciocoi din România, oricâte legi ar vrea sa mai schimbe el, oricâte interdicții ar mai dori să ne spună, îi va fi absolut imposibil. De ce? Pentru că noi am putea emite încă din această seară de pe teritoriul UE, însă mai așteptăm, mai studiem, mai facem niște analize. Am cumpărat o televiziune din Italia și am cumpărat o televiziune din Spania, am depus și am obținut în timp record o licență de televiziune prin satelit, prin satelitul Marii Britanii”, a explicat Diaconescu. Semnalul va pleca, tehnic vorbind, din Londra, și va fi pe Eutelsat 16. Este un satelit pe care sunt transmise mai multe televiziuni românești, 26, a mai precizat Diaconescu.

Acesta a precizat că emisia OTV s-ar relua în luna septembrie, iar acum se poartă discuţii cu societăţile de cablu pentru preluarea postului. Este însă pregătit la orice, dacă va avea parte de surprize neplăcute. Pune la bătaie două milioane de antene gratuit pentru membrii partidului Poporului Dan Diaconescu.

Noul OTV va avea o emisie de 24 de ore din 24 și va fi un fel de Noua Europa Liberă a României, a anunţat Diaconescu. Narcisa Iorga, membră CNA, a confirmat pentru Evenimentul Zilei faptul că este legal să achiziţionezi o licenţă într-o ţară de pe teritoriul UE şi să emiţi în România.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel