Dan Cruceru, soțul Cristinei Pocora, despre profesorul Sorin Preda

Soțul Cristinei Pocora, jurnalistul Dan Cruceru, mărturisește că a fost șocat de moartea unui îndrăgit profesor al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, Sorin Preda. 

Sorin Preda, jurnalist și profesor, a murit, miercuri, înainte de începerea cursului de Jurnalism Cultural. Și-a salutat studenții cu aceeași liniște în voce ca de fiecare dată și a căzut. Medicii de pe ambulanță au făcut eforturi pentru a-l readuce la viață. După 30 de minute, au renunțat. Profesorul Sorin Preda, nepotul marelui Marin Preda, murise. 

Sorin Preda, profesor și jurnalist, a murit. Mesajele emoționante transmise de foștii săi elevi

"Am rămas șocat când am aflat vestea asta. Pentru cei care au trecut pe la Facultatea de Jurnalism, ca și mine, este o mare pierdere. Domnul Sorin Preda a fost, pentru mine, cel mai fain prof pe care l-am avut la FJSC. Un intelectual rasat, nepotul marelui Marin Preda, dar și un om cu un suflet deosebit, care a predat mereu cu inima, cu sufletul. L-am iubit mult și îmi va rămane mereu în gânduri. Îți multumesc, domn' profesor, că mi-ai dat ocazia să-ți fiu unul dintre învățăcei! Continuă să scrii și să predai acolo sus, unde ai ajuns acum!", a scris Dan Cruceru, pe pagina sa de Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel