Dan Capatos și Mădălin Ionescu se amenință reciproc. De la ce a plecat războiul

Dan Capatos și Mădălin Ionescu au declanșat un scandal de proporții, cu amenințări în Justiție. 

Dan Capatos, realizatorul emisiunii  "Un show păcătos", i-a transmis lui Mădălin Ionescu, de la "Wowbiz", că acesta i-ar fi  "grăbit moartea Marioarei Zăvoranu" prin interviul pe care l-a realizat cu mama Oanei Zăvoranu pe patul de spital.

Ulterior, realizatorul de la Kanal D l-a ameninţat pe Capatos cu un proces pentru aceste afirmaţii. Miercuri seară, prezentatorul de la Antena 1 nu s-a lăsat mai prejos şi i-a transmis alte vorbe grele rivalului pentru audienţă:

"Ce s-a întâmplat cu câteva zile înainte, hărţuirea pe patul de spital, să arăţi cum vomită... Poate că ea a vrut, dar ea mai ştia de mintea ei? Mi-e milă de cum am văzut-o pe Mărioara, în ultimele ei zile de viaţă.

Citește și: Vadim Tudor s-a dezlănțuit: Oana Zavoranu și Dan Capatos, posedați de draci

"Ce-i enervează, de fapt, este că nu pot fi învingători. Sunt într-o competiţie reală, doar performanţele te pot face să mergi mai departe. Dar încearcă, cu metode specifice meseriei, să fii mai bun decat ceilalţi. Să nu te simtă omul că eşti fals.

Industria televiziunii se axează pe un singur target: 18-49 de ani urban. Este populaţia ţintă a oricărui emisiuni sănătoase. Acest target a arătat întotdeauna că Antena 1 a fost pe primul loc. Nu o să mai vorbesc despre asta, pentru că am impresia că trag în spate două emisiuni. Mergem şi la tribunal, mergem unde vreţi, dar anunţ că eu colegi de breaslă nu voi da niciodată în judecată.

Fiecare pe limba lui piere. 15 sezoane să fii pe primul loc e greu. E uşor să ajungi sus, dar este greu să te menţii", a spus Dan Capatos, citat de click.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel