Urmărește emisiunea live


Dan Barna, referitor la Comisia de anchetare a alegerilor: E ridicol şi subiect de glume

Dan Barna
Dan Barna

Preşedintele USR, Dan Barna, consideră 'ridicol şi subiect de glume' faptul că PSD doreşte înfiinţarea unei comisii de anchetare a 'fraudelor' de la alegerile europarlamentare, arătând că mai curând ar putea exista un interes al partidului de guvernământ, care 'înţelege' că prin votul electronic e mult mai greu să facă 'matrapazlâcuri'. 

'Mai ridicol decât să spui că 'ştiţi, alegerile pe care noi le-am organizat cu ordinele noastre, cu mânuţele noastre, ştiţi, alegerile acelea, vrem să facem o comisie să vedem dacă nu cumva ne-am autofurat căciula'. Pare un banc din zona mărfii Bulă - Păcală. Probabil PSD, fiind obişnuiţi ani de zile să facă matrapazlâcuri în alegeri, acum au început sau se gândesc să conteste propriile lor alegeri. Este la limita ilarului', a spus Dan Barna luni, într-o emisiune la Digi 24.

Preşedintele USR a adăugat că 'dincolo de faptul că e caraghios, ridicol şi subiect de glume, ar putea să existe (...) o intenţie sau un scop' prin înfiinţarea comisiei de anchetă, susţinând că 'PSD a înţeles că în momentul în care se foloseşte votul electronic (...) e mult mai greu să te mai înţelegi cu doi primari de-ai tăi dintr-un judeţ care să-ţi pună în loc de un 78, 378 (voturi - n.r.) sau să-ţi mai completeze puţin cifrele'. 'Am făcut propunerea, după o discuţie cu liderii grupurilor parlamentare PSD-ALDE, de constituire a unei comisii speciale comune de anchetă Cameră - Senat, pentru a analiza aceste acuzaţii care au apărut de fraudă la alegerile pentru Parlamentul European de pe 26 mai', a declarat preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, după şedinţa de luni a Birourilor permanente reunite. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel