Dan Barna, imagini ȘOC. Oana Zamfir: Vă mărturisesc un lucru

Oana Zamfir, Antena 3
Oana Zamfir, Antena 3

Oana Zamfir a comentat imaginile care au apărut cu Dan Barna, candidatul Alianţei USR-PLUS la alegerile prezidenţiale.

Dan Barna a fost surprins pe camerele de luat vederi, așa cum se vede într-un documentar al campaniei electorale publicat pe canalul de YouTube de la Recorder.ro. În timpul unei conversații în parc, unui vârstnic i s-a făcut rău. Apropiații omului au spus că acesta era cardiac și a avut o operație pe cord deschis. După ce și-a revenit, la final, Dan Barna i-a oferit un pliant electoral.

Ulterior, după ce candidatul și cei din echipa sa au plecat din mijlocul oamenilor, au urmat glume, după cum se poate vedea AICI.

Oana Zamfir, reacție

„Cum?! Dan are un efect important asupra oamenilor?! (n.r. citând o persoană din echipa lui Barna) Adică era să moară un om în urma întâlnirii cu candidatul acesta - e un subiect de râs? Vă mărturisesc că am văzut multe în toate campaniile de când sunt ziarist. Așa ceva...", a spus Oana Zamfir, joi după-amiază, în platoul Antena 3, la emisiunea „Obiectiv".

„O să-i rog pe colegii mei să facem o precizare: cred că sunt imagini încadrabile la cele cu un puternic impact emoțional. Omul leșină. E vizibil. Nu tu salvare?! Îi dai un pliant cu programul USR-ului. La mișto-urile de după, candidatul nu are nicio reacție, nici măcar terminați, mă", a spus Oana Zamfir.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel