Cvartetul “Passione”, recital în cadrul Stagiunii muzicale "Iosif Sava" la Palatul Șuțu

Eveniment de marcă, miercuri, 22 octombrie, ora 19:00, în aristocratica atmosferă de la Palatul Șuțu. Cvartetul ''Passione" va aduce publicului prezent un recital din seria celor care alcătuiesc Stagiunea Muzicală "Iosif Sava", aflată la a XVII-a ediție.

„După primul recital, cel din 24 septembrie, care i-a avut ca protagoniști pe membrii cvartetului "Solartis", este rândul unei alte formații cu structură stabilă, cvartetul "Passione", să puncteze un stil muzical bine definit, prin interpretarea unor creații de compozitori a căror amprentă stilistică se află la confluența muzicii "grele" cu alte genuri: Michael Mc Lean, Astor Piazzola și Angel Villoldo.

Violonistele Diana Jipa și Cristina Pașa, violistă Mădălina Penciu și violoncelistă Violeta Tuță Popescu, reunite în cvartetul Passione", vor oferi o seară de muzică elegantă, menită a însenina chipurile și a bine dipune, celor care vor fi prezenți, miercuri seară, 22 octombrie, la Palatul Suțu, miercuri, 22 octombrie, orele 19.

Evenimentul, care aduce în fața publicului o istorie vie a creației pentru cvartetul de coarde, va fi găzduit de Muzeul Municipiului București, partener al Fundației ACCUMM, organizatorul stagiunii.

Accesul la manifestările Fundației ACCUMM este, în continuare, liber.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel