EXCLUSIV  Cumpărăturile online, tendinţe şi provocări. Interviu cu Cristian Pelivan (ARMO) şi Arthur Rădulescu (MerchantPro)

Foto: Unsplash
Foto: Unsplash

Comerţul online a luat un puternic avânt în ţara noastră, tot mai mulţi români alegând să îşi achiziţioneze de la produse electronice şi electrocasnice, până la haine şi alimente de pe diferite platforme, aplicaţii şi magazine online. 

Dezvoltarea acestui sector aduce însă şi unele provocări la nivelul UE, o dată cu intrarea pe piaţa europeană a unor platforme de vânzări online din China. Recent, ANPC a informat că derulează, în această perioadă, o acţiune de verificare a site-urilor de cumpărături şi aplicaţii care funcţionează ca o piaţă online, Temu şi Shein, acţiune care se concentrează asupra posibilelor practici comerciale incorecte ale comercianţilor, în relaţia cu consumatorii.


Despre toate aceste subiecte, precum şi despre ceea ce cumpără românii de pe internet, care sunt produsele cele mai căutate în general dar mai ales acum, în perioada sărbătorilor pascale, vom vorbi luni, 29 aprilie, la DC News TV, DC News şi DC Business, cu Cristian Pelivan – Director Executiv ARMO - Asociația Română a Magazinelor Online şi cu Arthur Rădulescu - fondator & CEO MerchantPro, platformă folosită în prezent de circa 2.000 de magazine online, majoritatea din România.


De asemenea, va avea o intervenţie telefonică în cadrul emisiunii şi Sebastian Ioan Hotca - preşedintele interimar al ANPC.

Interviul va fi difuzat la ora 14.00.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt1
YesMy - smt4.3.1
pixel