Cum vor arăta nunțile după 15 mai 2020. Vela, clarificări

Oamenii își pun întrebarea dacă numărul maxim de persoane ce pot participa la o nuntă va fi mărit după 15 mai.

Oamenii își pun întrebarea dacă numărul maxim de persoane ce pot participa la o nuntă va fi mărit după 15 mai. Cel mai potrivit răspuns venit de la un oficial este cel al ministrului Afacerilor Interne, Marcel Vela, care a explicat situația într-un videoclip live transmis pe Facebook.

Nunțile merg înainte, doar că au număr restrâns de invitați

„Cu privire la nunți, ele se pot organiza și acum. Vă puteți căsători în pace și în liniște, dar într-un număr restrâns: 8 persoane, până în 15 mai. În funcție de cum evoluează situația epidemiologică, după 15 mai vom lua o decizie în cadrul Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență vizavi de numărul de persoane care pot participa la evenimente personale, de exemplu nunțile", a explicat Marcel Vela.

Numărul poate crește și nu este clar până la cât

Câți și cum va fi o analiză absolut științifică, făcută de către epidemiologi și infecționiști, analiză care va fi ulterior evaluată în Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență.

Ca să ajungem într-o fază optimistă în care să putem mări de la 8 la un alt număr trebuie ca până în 15 mai să fim foarte conștiincioși, să respectăm prevederile ordonanțelor, să respectăm distanțarea socială, să aplicăm toate condițiile de igienă personală, să purtăm mască, mănuși dacă este cazul, să evităm locurile aglomerate", a explicat ministrul Afacerilor Interne.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel