Cum a trăit Dana Grecu Revoluția. Care a fost primul lucru care i-a trecut prin minte

Dana Grecu a povestit, în exclusivitate pentru DC News, cum a trăit Revoluția și ce a însemnat pentru ea acest eveniment.

”Îmi aduc aminte că eram clasa a 7-a. Eram acasă, în Pitești, cu mama și fratele meu. Tatăl meu era plecat la muncă în Irak. El este geolog. Tocmai ce venise curentul. Mă uitam la televizor și vedeam că era mare agitație. Un vecin de al nostru ne-a zis că se schimbă vremurile și primul lucru care mi-a venit în minte a fost că pot să-mi iau poster cu Modern Talking. Credeam atunci că toate melodiile noi vor apărea la noi mai întâi și apoi la alții sau vor apărea în același timp la noi și la alții”, a spus Dana Grecu.

S-au baricadat în casă

Dana Grecu a povestit că ea împreună cu fratele și mama ei s-au baricadat în casă.

”Mama mi-a zis să nu deschidem ușile. Ne-a reamintit să nu deschidem ușile străinilor. Și să nu ne ducem să cumpărăm pâine și ulei că se duce ea. Trebuia să trăim din alimentele pe care le aveam. Ne era teamă pentru că erau multe dezinformări. Zilele următoare, lucrurile au mai evoluat. Îmi aduc aminte că ne-am strâns toți la bunica mea, toate rudele. Era o teamă că ni se putea întâmpla ceva rău. Aflasem de la rudele mele care ascultau Europa Liberă că regimul va cădea. Prima mea impresie despre capitalism a fost că melodiile trupei Modern Talking vor apărea mai întâi la noi”, a încheiat jurnalista.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel