EXCLUSIV  Cum scăpăm de oamenii TOXICI? Maria Timuc, SFAT important. Mare ATENȚIE la ASTA

foto: Pixabay
foto: Pixabay

Maria Timuc, doctorul de suflete, a vorbit, în exclusivitate pentru DC News, despre cum putem scăpa de oamenii toxici din viața noastră. 

Întrebată cum putem scăpa de oamenii toxici din viața noastră, cu care suntem nevoiți să trăim, fie la job, fie în alte locuri, dar și cum facem să nu ne afecteze. 

"Ne schimbăm în interiorul nostru, pentru că noi o să observăm că atunci când avem un om toxic în interiorul nostru, se întâmplă pentru că l-am atras. El nu este din întâmplare în viața noastră. El este ca să ne ajute să ne înțelegem negativitatea și o să observăm. În preajma omului toxic începem să judecăm: Aha, uite-l cum face, cum drege, cum se comportă... și noi nu conștientizăm că noi înșine ne facem toxicitatea mai mult decât omul ăla.

Ei bine, judecata pe care o aplicăm altei persoane este un lucru greșit pe care-l facem și care menține în jurul nostru omul toxic. În momentul în care îl vom accepta pe acel om așa cum este el, pentru că noi, neacceptându-l, îi cerem lui să se schimbe, supărându-ne pe el, îi spunem că nu e perfect și nu e destul de bun, având o atitudine de respingere ne credem mai buni decât el și noi, de fapt, avem același tip de emoții negative care riscă să ne transforme și pe noi în oameni toxici în relația cu alte persoane", a declarat Maria Timuc. 

Vezi mai multe în video:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel