Cum să accesezi gratuit Antena Play

antenplay
antenplay

Antena Play organizează un concurs prin care oferă abonamente gratuite.

Utilizatorii care vor să participe trebuie să se aboneze la newsletter-ul site-ului www.antenaplay.ro. Vor exista 10 câștigători pe săptămână, care vor fi aleși aleatoriu. Norocoșii vor fi contactați prin email în maxim 5 zile lucrătoare.

Peste 40.000 de utilizatori s-au abonat, la 24 de ore de la lansre, pentru a viziona online televiziunile dar și posturile care au fost create doar pentru această platformă. Numărul de accesări în ziua lansării (1 iulie) a fost de peste 500.000, potrivit unui comunicat de presă.

Aplicația iPhone a platformei este pe locul 1 la descărcări în Apple Store România.

“Mulțumim tuturor românilor pentru interesul și încrederea acordate platformei noastre încă din primele secunde de la lansare. Cifrele sunt excepționale, reprezintă un adevărat record de audiență. Succesul Antenei Play se datorează celor 20 de ani de pasiune și inovație ale tuturor platformelor de televiziune deținute de Intact Media Group și în egală măsură celor peste 6,5 milioane de oameni care sunt alături alături de noi, în fiecare zi”, a declarat Sorin Alexandrescu, CEO Antena Group.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.3.1
pixel