Se macină cafeaua foarte fin și apoi se fierbe apa. Se adaugă zahărul şi cafeaua. Se fierbe din nou până dă foarte puţin în clocot. Se toarnă uşor în ceaşcă astfel încât caimacul să rămână deasupra.
Pentru cafea neîndulcită, adăugaţi în ibric o linguriţă cu vârf de cafea şi amestecaţi.
Pentru cafea mediu îndulcită, adăugaţi în ibric o linguriţă de zahăr şi o linguriţă cu vârf de cafea şi amestecaţi.
Pentru cafea dulce, adăugaţi în ibricul de cafea 2 linguriţe de zahăr şi o linguriţă cu vârf de cafea şi amestecaţi.
Vezi și: Plăcintă cu brânză. Rețeta croată de Štrukli. Este fabuloasă!
Cel mai bun amestec pentru cafea. Aromă excepțională, după ce îl pui în ceașcă
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News