Cum arată Thalia, la 18 ani de la filmările pentru "Sărmana Maria"

Cântăreaţa şi actriţa mexicană Thalia, faimoasă grație unor roluri precum cele din telenovelele "Maria Mercedes" (1992), “Marimar” (1994) sau "Maria, la del Barrio" (1995), a stârnit, recent, admiraţie cu silueta ei perfectă, deși are 42 de ani.

Aflată într-un turneu de promovare al celui mai recent album al ei, "Habitame Siempre", Thalia a uimit asistența de la decernarea Premiilor Tineretului 2013, organizată săptămâna trecută în Miami, etalând un corp perfect, evidențiat într-o  rochie foarte mulată şi destul de scurtă, şi un nou look, scrie rtv.net.

"Habitame Siempre" este cel de-al 11-lea album al solistei şi a fost lansat în America Latină în noiembrie 2012.

Thalia și-a câștigat celebritatea în 1981, ca solistă a grupului muzical de copii Din Din, și se poate mândri cu o importantă carieră muzicală, cu peste 40 de milioane de albume vândute în lumea întreagă, însă ea a devenit și una dintre cele mai populare actriţe de televiziune din Mexic, debutând în 1987.

În 2000, devine soția fostului preşedinte al Sony Music Entertainment, Tommy Mottola, cei doi având împreună o fetiţă, Sabrina Sakae, născută în octombrie 2007, şi un băieţel, Matthew Alejandro, născut în iunie 2011.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel