Cum arăta cea mai bătrână mamă din România în tinerețe

Adriana Iliescu a devenit cunoscută în momentul în care a intrat în Cartea Recordurilor, fiind considerată cea mai bătrână mamă din lume. 

[caption id="attachment_412505" align="alignleft" width="310"] Foto: Libertatea[/caption]

Născută într-o familie educată, femeia s-a căsătorit la 20 de ani și a rămas însărcinată în același an. A fost sfătuită să facă avort pentru că a descoperit că suferea de tuberculoză. Soțul ei a părasit-o când avea 24 de ani și de atunci nu s-a mai recăsătorit și s-a dedicat carierei sale academice.

“M-am hotărât să am un copil la vârsta de 37 de ani, dar pe atunci nu exista tehnica fertilizării in vitro”, povestea ea. Abia când avea 57 de ani, în România se dezvoltase această tehnică. Ea a urmat tratament, dar în anul 2000, prima sarcină a eșuat. Apoi, Dr. Bogdan Marinescu a ajutat-o să ajungă să o nască pe Eliza. “Oamenii care mă critică sunt invidioși pentru ce-am făcut cu viața mea. Nu e un lucru neînsemnat să ai publicate 25 de cărți, să fii profesor universitar și să ai și un copil”, a mai spus ea, conform Știridebine.

A născut la vârsta de 67 de ani şi are o fetiţă foarte frumoasă, ce moşteneşte din calităţile mamei sale, aşa cum se poate observa şi în fotografia postată mai sus.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel